h

SP steunt ambtenaren met solidariteitsbetuiging en actieboeket

14 oktober 2003

SP steunt ambtenaren met solidariteitsbetuiging en actieboeket

De SP fractie Zuid-Holland ondersteunt ambtenaren die op 14 oktober vanaf 12:15 in het Provinciehuis te Den Haag in verzet zijn tegen het kabinetsbeleid van Balkenende II. De Zuid-Hollandse SP fractie ondersteunt vandaag de werkonderbreking van onder andere provinciale ambtenaren. In een protestoptocht van Spuiplein, langs de ministeries, naar het SER gebouw loopt Statenlid Gooiker mee met de stoet.

De ambtenaren en de SP protesteren tegen de gevolgen van het beleid van Balkenende II. De SP is solidair met de actievoerders en zal ze naast de beste actiewensen ook een actieboeket aanbieden.

Om 12.15 verzamelen de provincieambtenaren en lopen gezamenlijk naar het Spuiplein, de stoet vertrekt om half één. Na een tocht langs ministeries begint er een manifestatie voor het SER gebouw.De verwachting is dat deze rond 13 u begint.

U bent hier