h

Statige Rondleiding

26 mei 2004

Statige Rondleiding

Altijd al willen weten wat het provinciehuis heeft gekost? Wat de SP fractie in Zuid-Holland zoal doet? Wie er in de Provinciale Staten zitten? De SP fractie Zuid-Holland vertelt u graag over haar werk als oppositiepartij. In de fractie zitten sinds vorig jaar vier Statenleden, die vertellen wat zij meemaken op het provinciehuis te Den Haag. Het lijkt soms wel een andere wereld waarin uiteenlopende onderwerpen aan de orde zijn. Van gemeentelijke herindelingen, en bestrijding van muskusratten tot kunstwerken op rotondes, en woningbouwprogramma´s. Een rondleiding door de gebouwen en koffie in de fractiekamer horen ook bij de kennismaking. Het geheel duurt ongeveer twee uur, de rondleidingen worden zowel ´s middags als ´s avonds verzorgd. Een vrijwillige bijdrage in de kosten kunt u eventueel ter plaatse doen.

De volgende data zijn:
Woensdag 16 juni van 13.00-15.00
Woensdag 16 juni 19.30-21.30
Woensdag 8 september 13.00-15.00
Woensdag 8 september 19.30-21.30

Opgeven kan door een e-mail te sturen aan: <a data-cke-saved-href="mailto:zuidholland@sp.nl?subject=" href="mailto:zuidholland@sp.nl?subject=" opgave="" rondleiding"="">zuidholland@sp.nl, bellen op woensdag naar 070-4416041 of gewoon een briefje sturen naar SP Fractie Zuid-Holland, Zuid-Hollandplein 1, 2509 LP ’s Gravenhage.

Openbaar Vervoer.
Het provinciehuis ligt op 10 min. lopen van Den Haag Centraal station. Malieveld oversteken.
Of neem tramlijn 9 vanaf Centraal Station of Holland Spoor, halte Abraham Kuijperlaan

Auto
De provincie is slecht bereikbaar met de auto, er zijn weinig parkeerplaatsen. Betaald parkeren kan in de garage onder het Malieveld.

U bent hier