h

Gedeputeerde erkent beroerde communicatie bewoners Oostvlietweg

2 september 2004

Gedeputeerde erkent beroerde communicatie bewoners Oostvlietweg

In de commissievergadering van afgelopen woensdag heeft Gedeputeerde van der Sar toegegeven dat de provincie slecht heeft gecommuniceerd met de omwonenden van de dijk langs de Meeslouwerplas en de gemeente Leidschendam-Voorburg. Dit deed hij in antwoord op mondelinge vragen van SP Statenlid Vermeulen, die opheldering wilde over de kwestie van de zwakke dijken rond de Meeslouwerplas.

De gedeputeerde wilde nog geen verband leggen tussen de zandwinningen uit het verleden en de staat van de dijk en zei eerst de uitslag van het onderzoek af te wachten wat een dag eerder was gestart. De uitslag is op maandag 13 septmeber bekend. Naar aanleiding van de uitslag van het onderzoek zal de SP eventueel opnieuw in actie komen.

U bent hier