h

Kandidaat Lies van Aelst op WOSradio

3 februari 2007

Kandidaat Lies van Aelst op WOSradio

Lies van AelstOp vrijdag 2 februari was Lies van Aelst (nummer 5 op de SP kandidatenlijst) op WOS radio. Dit is een lokale radiozender in het Westland. WOS radio heeft op vrijdag avond een politiek interview programma, 't Vrijdagavondcafé, en van Aelst was de eerste gast in de serie. WOS stelde vragen over de provincie en waarom jongeren er voor moeten gaan stemmen. Een van de redenen is dat de Provincie over ruimtelijke ordening gaat, dit betekend wat voor huizen er waar gebouwd gaan worden. De SP wil meer betaalbare starterswoningen en meer sociale huurwoningen, zodat jongeren in hun eigen gemeente kunnen blijven wonen.
Ook wil de SP graag een provincialestagebank, zodat bedrijven en jongeren elkaar makkelijker kunnen vinden en zo het tekort aan stageplekken in onder andere het Beroepsonderwijs terug gedrongen kan worden.
Maar de Statenverkiezingen zijn ook indirect verkiezingen voor de Eerste Kamer. "Met een stem op de SP op 7 maart, zorg je ook voor een nog sterkere SP in de landelijke politiek" aldus van Aelst.

U bent hier