h

SP Zuid Holland neemt handtekeningen in ontvangst van actiecomité Kind is koning

26 februari 2007

SP Zuid Holland neemt handtekeningen in ontvangst van actiecomité Kind is koning

Eva de Bakker en Naomi Smulders, SP Statenkandidaten (nr 3 en nr 13) nemen zaterdag 3 maart om 16.00 uur de handtekeningen in ontvangst van de actie kind is koning.
Tijdens de provinciale actie op het Spuiplein in Den Haag zullen zoveel mogelijk handtekeningen worden opgehaald voor een veilige plek om te wonen en bescherming tegen geweld, mishandeling of misbruik van hun ouders. Zoals dat in de internationale rechten van het kind is vastgelegd.

De SP staat achter de actie van Kind is koning en zal de komende vier jaar in de provincie wederom aandacht blijven vragen voor de rechten van het kind.
SP kandidaat Eva de Bakker: "Het kind moet centraal staan in jeugdbeleid. We moeten ze niet alleen horen, maar we moeten echt luisteren naar het kind! Wij moeten kinderen een toekomst geven, te beginnen met een warm en veilig thuis."

Op 4 maart is er een landelijke actie van Kind is koning om 12.00 uur op het wilhelminaplein in Rotterdam. Voor de SP zal daar Tweede Kamerlid Remi Poppe aanwezig zijn.

Website : actiecomité Kind is koning>

U bent hier