h

Kandidaat Statenleden van de SP overal in Zuid Holland

3 maart 2007

Kandidaat Statenleden van de SP overal in Zuid Holland

Op zaterdag 3 maart zijn kandidaten voor de SP te vinden zijn in verschillende regiosteden in Zuid Holland. De provincie Zuid-Holland zal dan met een tourbus langs deze steden gaan om aandacht te vragen voor de verkiezingen en informatie te geven over de provincie.

Wiel Senden in RotterdamEva de Bakker in LeidenHarre van der Nat in LeidenErik Maassen in LeidenPeter Romijn in Den Haag
De SP is al vaker de provincie in getrokken, bijvoorbeeld tijdens onze openbaar vervoer tour door de provincie van zaterdag 24 februari j.l. SP kandidaten zitten niet stil en zijn overal te vinden. Ook weer komende zaterdag. Eva de Bakker, Harre van der Nat en Erik Maassen zijn vanaf vroeg in de ochtend aanwezig in Leiden op de Beestenmarkt.

Gerard Harmes in Dordrecht
Rond 11.00 uur is Peter Romijn in Den Haag op het Spuiplein later in de middag zal hij in Zoetermeer op de markt staan. In Rotterdam zal ’s middags rond 13.30 uur kandidaat Wiel Senden aanwezig zijn op de Coolsingel voor het stadhuis. Tot slot zal huidig fractievoorzitter en lijstduwer Gerard Harmes later in de middag op bezoek zijn in de Vriesestraat te Dordrecht.

U bent hier