h

SP Statenleden doen vrijwilligerswerk in kader Make a Difference Day

22 oktober 2007

SP Statenleden doen vrijwilligerswerk in kader Make a Difference Day

In de week van Make a Difference Day (2 & 3 november) doen zoveel mogelijk mensen in heel Nederland één of twee dagen vrijwilligerswerk. De SP Statenleden in Zuid Holland vinden het een belangrijk initiatief omdat vrijwilligers voor onze samenleving onmisbaar zijn.
SP Statenlid Lies van Aelst: 'Het is goed om als volksvertegenwoordiger ook zoveel mogelijk in de samenleving de handen uit de mouwen te steken. Je krijgt daarmee een werkelijk beeld van wat er leeft. Daarnaast is het goed om vrijwilligers te steunen bij hun belangrijk werk.

De SP Statenleden gaan in de week voor Make a Difference Day aan de slag bij een woonzorgcentrum van RESPECT in Scheveningen, bij buurtcentrum Sam Sam in de Haagse Schilderswijk en gaan helpen bij het onderhoud in het Staalduinsebos bij ´s-Gravenzande en vogelplas Starrevaart in Leidschendam.

U bent hier