h

Vrijwilligerswerk in Staelduinsche Bos

29 oktober 2007

Vrijwilligerswerk in Staelduinsche Bos

Foto: SP

In het kader van Make a Difference Day op 2 en 3 november hebben de SP-statenleden Frank Johan Hoogendam en Peter Romijn gewerkt in het Staelduinsche Bos. Hoogendam en Romijn staken letterlijk en figuurlijk de handen uit de mouwen als vrijwilligers bij de Vereniging Vrienden van het Staelduinsche bos. Deze vereniging die door vrijwilligers geleid wordt, heeft een schitterende natuurtuin in zijn bezit.

Een gedeelte van deze natuurtuin moet in het voorjaar opnieuw worden ingericht. Daarvoor moest een naast de natuurtuin gelegen stuk grond dat vol stond met bramenstruiken tijdelijk wijken, zodat de planten uit de natuurtuin hier ondergebracht kunnen worden.

Zodra de natuurtuin is heringericht gaan de planten weer terug. De vereniging was daarom aangenaam verrast met de hulp die zij kregen van de SP- Statenleden. Een dagje stevig aanpakken door beide heren en de bramenstruiken zijn verwijderd.
 

U bent hier