h

Snel duidelijkheid over veerpont tussen Dordrecht en Werkendam

10 maart 2008

Snel duidelijkheid over veerpont tussen Dordrecht en Werkendam

Op dinsdag 11 maart om 16.00 uur zullen leden van de SP Dordrecht en Statenleden Lies van Aelst en Harre van der Nat een reddingsvest overhandigen aan de medewerkers van de veerpont tussen Dordrecht en Werkendam. De SP wil de medewerkers een hart onder de riem steken. Gerben van der Weert (Voorzitter SP Dordrecht) “De werknemers hebben het recht om te weten hoe hun toekomst op het veer er uitkomt te zien, er moet snel duidelijkheid komen. De SP wil ook weten wat de gebruikers van de pont vinden van de situatie. Met behulp van een enquête zullen passagiers gevraagd worden om hun mening.
Harre van der Nat (Statenlid SP) “Het kan niet zomaar zo zijn dat ondanks eerdere afspraken er nu hele andere arbeids- en pensioenvoorwaarden kunnen worden voorgelegd aan het personeel” Ik zal het college van gedeputeerde Staten om opheldering vragen. Zij moeten garantie geven voor het voortbestaan van de veerdienst.

U bent hier