h

In memoriam Jan Vastrick

26 maart 2009

In memoriam Jan Vastrick

Afgelopen zondagavond is Jan Vastrick op 79-jarige leeftijd overleden. Jan was een belangrijk lid voor onze partij. Zowel plaatselijk als provinciaal heeft hij zijn sporen op financieel en theoretisch gebied verdiend. Hij adviseerde en becommentarieerde jarenlang zowel de Alphense gemeenteraadsfractie als de Provinciale Statenfractie.

Jan maakte vier jaar lang deel uit van het bestuur van de stichting SP-personeel Zuid-Holland. Landelijk schreef Jan een drietal gerenommeerde boeken over economie en ontwikkeling. Zijn laatste boek uit 2008 ‘Een schijn van Vooruitgang’ leverde hem mooie recensies op. Bovenal was Jan een optimist.

Wij danken hem zeer voor al zijn inzet.

Bart Vermeulen
Voorzitter stichting SP-personeel Zuid-Holland
Fractievoorzitter

 

U bent hier