h

Toch rotonde voor Ammerstol

25 maart 2009

Toch rotonde voor Ammerstol

Kruispunt bij Ammerstol
SP-statenlid Harre van der Nat is blij dat de provincie alsnog akkoord gaat met de komst van de rotonde bij Ammerstol. De inwoners van Ammerstol krijgen daarmee de rotonde die zij wilden om de verkeersveiligheid te verbeteren.
In eerdere antwoorden op schriftelijke vragen van de SP-Statenfractie werd nog negatief geantwoord door Gedeputeerde Staten en gaf het provinciebestuur aan niet mee te willen werken aan een rotonde.
Woensdag kondigde het provinciebestuur echter aan akkoord te gaan met de komst van twee rotondes in de gemeente Bergambacht. Begin maart vroegen inwoners van Ammerstol in de Statencommissie aandacht voor de onveilige verkeerssituatie en hadden ze een handtekeningenactie gestart.

Harre van der Nat (Statenlid SP) "het protest van de bewoners van Ammerstol en de toegankelijke manier van handelen van de gemeente Bergambacht hebben er mede ervoor gezorgd dat de Rotonde nu spoedig zal worden aangelegd.
Wederom is aangetoond dat het voor je recht opkomen en actievoeren om je doel te bereiken goede middelen zijn. De SP is blij dat de provincie van gedachten is veranderd en de rotonde in Ammerstol snel aan wil leggen.”

U bent hier