h

Statenfractie SP op werkbezoek in Goedereede

25 april 2009

Statenfractie SP op werkbezoek in Goedereede

De SP statenfractie in de Provincie Zuid-Holland gaat woensdag 29 april op werkbezoek in de gemeente Goedereede. Na ontvangst op het gemeentehuis zal een bezoek worden gebracht aan de Zuiderdieppolders, het dijkversterkingsproject Het Flaauwe Werk en de Brouwersdam. De SP praat met betrokkenen en verdiept zich door op locatie te zijn in de ontwikkelingen van de gebieden. Belangrijke onderwerpen tijdens het bezoek zijn de spanning tussen landbouw, natuur en recreatie en de mogelijke fusie van gemeente op Goeree-Overflakkee. Het belangrijkste doel van het werkbezoek voor de SP-fractie is goed kennis te nemen van alle ontwikkelingen in het gebied, om wanneer genoemde onderwerpen in de vergaderingen van Provinciale Staten aan de orde komen, een weloverwogen standpunt te kunnen innemen.

U bent hier