h

Overlast werk aan de weg Voorschoten beperken

25 augustus 2009

Overlast werk aan de weg Voorschoten beperken

De SP in Zuid-Holland heeft vragen gesteld over de wegwerkzaamheden aan de N447 in Voorschoten en Leiden. Aanleiding is de mededeling dat de provincie in oktober de weg tussen de Hooghkamerbrug en de Churchilllaan opnieuw gaat asfalteren. SP-statenlid Maassen: “Natuurlijk is onderhoud zo nu en dan nodig, maar de timing is nu erg slecht.” De gemeente Voorschoten is het afgelopen half jaar bezig geweest met de herinrichting van de N477. Maassen wil de overlast van de wegwerkzaamheden beperkt houden: “Tussen Voorschoten-centrum en Leiden ligt de weg nog open. Ik wil graag weten of de werkzaamheden van de gemeente en de provincie wel op elkaar zijn afgestemd. Wat ik niet wil hebben is dat de weg straks op twee plekken tegelijk opgebroken is" aldus Maassen.

U bent hier