h

SP op stage in de jeugdzorg

20 september 2009

SP op stage in de jeugdzorg

Op woensdag 30 september zullen SP-statenlid Eva de Bakker en fractiemedewerker Naomi Smulders stage lopen bij de jeugdzorginstellingen Cardea en Horizon. Al eerder heeft de SP bezoeken gebracht aan deze instellingen om te weten wat er speelt op de werkvloer. Dit keer lopen zij mee met werknemers en zullen zij groepen jongeren bezoeken in verschillende leeftijdscategoriën.
De SP gaat regelmatig op werkbezoek. Het belang hiervan heeft zij overgebracht bij statenleden van andere partijen. Het gevolg is dat nu de meeste woordvoerders van andere partijen ook mee zullen doen aan de stagedag. De provincie organiseert deze dag en de bevinden zullen besproken.

“Het is belangrijk dat er snel wat met de bevindingen gebeurt,” zegt SP'er De Bakker. “Het moet niet gewoon een informatieve dag zijn, maar het is zaak écht iets te doen met de geluiden die we krijgen.”

U bent hier