h

Eva de Bakker herkozen en vernieuwt weblog

11 mei 2010

Eva de Bakker herkozen en vernieuwt weblog

SP-statenlid Eva de Bakker begint een weblog met Leids SP-gemeenteraadslid Julian van der Kraats. Eerder verzorgde De Bakker een weblog samen met gemeenteraadslid Louk Rademaker. Hij geeft het stokje over aan Van der Kraats vanwege drukke werkzaamheden.
Eva de Bakker is woordvoerder jeugdzorg in Provinciale Staten, daarnaast is zij herkozen als raadslid in Leiden voor de SP. Ze is in Leiden woordvoerder zorg, welzijn, cultuur, sport en onderwijs. Van der Kraats is woordvoerder verkeer, vervoer, omgevingskwaliteit en bestuur. Zij vullen elkaar aan op 'harde en zachte' onderwerpen en doen daarnaast verslag van landelijke politieke en culturele kwesties.

Het weblog heet 'Eva en Julian', en is te vinden op
" target="new">https://evaenjulian.sp.nl/weblog/

U bent hier