h

Harre van der Nat lijsttrekker SP Zuid-Holland

6 november 2010

Harre van der Nat lijsttrekker SP Zuid-Holland


SP Statenlid Harre van der Nat is door de leden van de SP gekozen als lijsttrekker voor de verkiezingen van provinciale staten op 2 maart 2011. Tijdens de regioconferentie, die vandaag in Rotterdam plaatsvond, stelden afgevaardigden van de SP-afdelingen in Zuid-Holland de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma vast.

Harre van der Nat werd geboren op 1 juni 1976 en woont nu in Koudekerk aan den Rijn. Van der Nat is al tien jaar actief voor de SP en sinds vijf jaar Statenlid. Hij is werkzaam bij de SP als scholingsmedewerker en is jeugdwerker geweest in de schilderswijk in Den Haag. Nummer twee op de lijst is statenlid Lies van Aelst uit Gorinchem. Van Aelst is sinds 2007 statenlid, studeert Geschiedenis aan de Erasmus Universiteit en is lokaal actief voor de SP in haar woonplaats Gorinchem.

Nummer drie op de lijst is statenlid Bart Vermeulen uit Leiden. Vermeulen is sinds 1999 statenlid voor de SP en de afgelopen periode was hij fractievoorzitter van de Statenfractie. Vermeulen is leraar aardrijkskunde in Leiden.

Nummer vier op de lijst is nieuwkomer Jerry Snellink uit Den Haag. Snellink is sinds vijf jaar lokaal actief voor de SP. Hij studeert bestuurskunde aan de Haagse Hogeschool en werkt op het Mondriaan College.

Nummer vijf op de lijst is statenlid Eva de Bakker uit Leiden. De Bakker is sinds 2007 statenlid, zat op de kunstacademie en is tevens gemeenteraadslid voor de SP in Leiden.

Nummer zes op de lijst is Statenlid Frank Johan Hoogendam uit Delft. Hoogendam is sinds 2007 statenlid. Hij is ondernemer, werkzaam op het partijbureau van de SP en tevens lokaal actief voor de SP in Delft.

Nummer zeven op de lijst is Erik Maassen uit Voorschoten. Maassen is sinds 2007 statenlid. Hij is was leraar geschiedenis en maatschappijleer en op het moment werkzaam bij de SP Tweede Kamerfractie.

Nummer acht is Esther Zwaan uit Rotterdam. Zwaan is werkzaam als jeugdbeschermer bij bureau jeugdzorg.

Nummer negen is Statenlid Wiel Senden uit Rotterdam. Senden is sinds 2007 statenlid. Hij is van beroep hydrogeoloog. Senden is actief bij de SP sinds de oprichting van de partij. Op het moment is hij tevens bestuurslid van de afdeling in Rotterdam.

Nummer tien is Hans-Daniël van Alphen uit Gouda. Van Alphen is raadslid in Gouda en werkzaam bij een opleidingscentrum. Van Alphen heeft Politicologie gestudeerd.

De rest van de lijst is als volgt;

11. Jasper Maassen, Leiden
12. Naomi Smulders, Rijswijk
13. Hasan Bilgin, Leidschendam (Leidschendam-Voorburg)
14. Jo Schriek, Alphen aan den Rijn
15. Henk Hoftijzer, Zwartewaal (Brielle)
16. Cees Venderbos, Dordrecht
17. Jack de Haas, Sliedrecht
18. Rashid Goran, Zoetermeer
19. Maarten de Pijper, Brielle
20. Jay Pahladsingh, Capelle aan de IJssel
21. Karin van Oosten, Schiedam
22. Joost van der Sluis, Delft
23. Jan Baas, Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)
24. Robert Vergeer, Den Haag
25. Daniel Westhoek, Zoetermeer
26. Nanine van Dalen, Gorinchem
27. Said Afalah, Rotterdam
28. André den Exter, Ridderkerk
29. Khawla Shehadeh, Rijswijk
30. Fred Stam, Den Bommel (Oostflakkee)
31. Leon Botter, Den Haag
32. Magda Rozenboom, Monster (Westland)
33. Rik Janssen, Wassenaar
34. Ellen Schipper, Lisse
35. Arnout Hoekstra, Vlaardingen
36. Loes van Ree, Bodegraven
37. Bernd Zwart, Puttershoek (Binnenmaas)
38. Peter Romijn, Zoetermeer
39. Tugba Karabulut, Rotterdam
40. Paul Jonas, Leiden

U bent hier