h

Kandidaat Jo Schriek verkozen tot beste Social Media gebruiker 2011

28 februari 2011

Kandidaat Jo Schriek verkozen tot beste Social Media gebruiker 2011

Provinciaal kandidaat en raadslid in Alphen aan den Rijn Jo Schriek is door de website "De Beste Webpoliticus" uitverkozen tot de beste social mediagebruiker van 2011. De jury, bestaande uit redacties van diverse politieke nieuwssites hebben Jo verkozen omdat hij niet alleen op alle sociale media actief is maar ook vanwege het beantwoorden van berichten aan hem. Het juryrapport schrijft het volgende over Schriek:

Jo Schriek is fervent twitteraar met veel volgers. Volgens de jury twittert hij ‘inhoudelijk, interactief en humoristisch’. Twitteren is bij Schriek geen eenrichtingsverkeer. Zelf volgt hij ook veel anderen en hij beantwoordt de aan hem gerichte tweets regelmatig. Naast Twitter is Schriek ook actief op Facebook en LinkedIn.

U bent hier