h

SP-er Van der Nat in Katwijk: Stop prestigeproject RijnGouweLijn

26 februari 2011

SP-er Van der Nat in Katwijk: Stop prestigeproject RijnGouweLijn

Zaterdag was de SP opnieuw in Katwijk om met de inwoners in gesprek te gaan over de Provinciale Statenverkiezingen. In de omgeving van de Noordzeepassage bleek het belangrijkste gespreksonderwerp de RijnGouweLijn. “De RGL leeft erg onder de Katwijkse bevolking.”

Volgens de SP is het belangrijk om te stemmen op een partij die tegen de aanleg is. Die aanleg is bovendien onzeker, omdat de financiering van het project nog niet rond is.

“De SP is al jaren tegen dit prestigeproject, maar krijgt weinig steun van andere partijen. Zelfs de PVV is voor de RijnGouweLijn. Ongelooflijk hoe van CDA tot Groen Links met belastinggeld wordt gesmeten. In tijden van crisis kunnen we die half miljard euro beter besteden” Aldus SP lijsttrekker Harre van der Nat.

U bent hier