h

SP kandidaat Jerry Snellink op bezoek bij het KuNstgebouw

28 februari 2011

SP kandidaat Jerry Snellink op bezoek bij het KuNstgebouw

Donderdagmiddag 24 februari was kandidaat Statenlid Jerry Snellink op bezoek een project van het kunstgebouw. In Hellevoetsluis werd er die middag een voorstelling gehouden voor scholieren. Jerry was bij de voorstelling aanwezig en sprak met de medewerkers van het Kunstgebouw.
Het Kunstgebouw is de provinciale organisatie voor kunst en cultuur in Zuid-Holland. De organisatie heeft als doel kunst met andere sectoren zoals onderwijs, jeugd- en jongerencultuur, maatschappij, toerisme, planologie, seniorenbeleid, milieu samen te brengen en zorgt voor samenhang tussen alle initiatieven op lokaal, regionaal en nationaal niveau.

Snellink: 'het kunstgebouw maakt het mogelijk op een voor scholen betaalbare en gemakkelijke wijze hun leerlingen kennis te laten maken met kunst en cultuur. Tevens maakt het kunstgebouw de provincie een stukje mooier door het neerzetten van kunst in de openbare ruimte.'

De SP in Zuid-Holland draagt het kunstgebouw een warm hart toe. In het programma wordt het kunstgebouw ook expliciet genoemd.

 

U bent hier