h

Harre van der Nat en Lies van Aelst op bezoek in de Munnikenpolder

14 oktober 2011

Harre van der Nat en Lies van Aelst op bezoek in de Munnikenpolder

Op donderdag 13 oktober zijn SP-Statenleden Harre van der Nat en Lies van Aelst op bezoek geweest in de Munnikenpolder. Tijdens dit werkbezoek spraken van der Nat en van Aelst met bezorgde inwoners over de weilanddepots met baggerspecie. Door recent aangepaste landelijke wetten, die op meerdere manieren te interpreteren zijn, kan baggerspecie nu makkelijker gestort worden.

SP Statenlid Lies van Aelst: ‘Door dit werkbezoek heeft bij ons veel vragen gewekt over de stort van baggerspecie, de wijze waarop dit getest wordt voordat het gestort wordt, wat de effecten op het gebied zijn en of er geen betere toepassingen van de baggerspecie zijn. Kortom, er is een hoop om naar aanleiding van dit werkbezoek onderzoek naar te doen.’

U bent hier