h

SP wil tractoren weren uit centrum Aarlanderveen

12 november 2013

SP wil tractoren weren uit centrum Aarlanderveen

Tijdens een bezoek van SP-fractievoorzitter Harre van der Nat en lokale SP'ers aan Aarlanderveeen bleek dat veel inwoners een veilige oplossing willen voor de tractoren die nu door de kern van het dorp worden gestuurd. Het werkbezoek werd georganiseerd door de dorpsraad van Aarlanderveen.

Tractoren mogen het kruispunt van de N231 met de Dorpsstraat in Aarlanderveen niet oversteken en worden daarom omgeleid langs de molen en de basisschool van het dorp. Volgens SP-fractievoorzitter Harre van der Nat zorgt deze omleiding voor gevaarlijke siutaties in de smalle straten van Aarlanderveen.


'De SP ziet daarom graag direct na het dorp een in- en uitvoegstrook voor landbouwvoertuigen. Dan hoeft het doorgaande verkeer niet lang achter de tractoren te rijden en komt de doorstroming niet in gevaar', aldus Van der Nat. De SP-fractie zal de kwestie verder aankaarten in de Provinciale Staten.

U bent hier