h

Handen uit de mouwen voor schoon water

14 januari 2014

Handen uit de mouwen voor schoon water

SP-fractievoorzitter Harre van der Nat komt op 22 maart –naar verluidt in zwembroek– in actie voor een beter milieu. Samen met SP-vrienden en collega’s maakt hij op Wereldwaterdag 2 kilometer van de Oude Rijn schoon.

Harre en zijn team doen ‘kilometer 32 en 33’(het stuk tussen Alphen en Hazerswoude Rijndijk) van het hele traject tussen Harmelen en Katwijk aan Zee. In totaal wordt er 50 kilometer Oude Rijn schoongemaakt. Om de kilometer start een ander team.

Nieuwe teams kunnen zich nog aanmelden bij Stichting Aquarius. Deze non-profit organisatie vraagt al sinds 2008 actief aandacht voor schoon water. Dit gebeurt onder meer via allerlei leuke, vrolijke en originele evenementen rond het thema.

Meer informatie:

U bent hier