h

Bart Vermeulen voorgedragen als lijsttrekker

7 oktober 2014

Bart Vermeulen voorgedragen als lijsttrekker

Fractievoorzitter Bart Vermeulen is door de kandidatencommissie voorgedragen als lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart. Ook de huidige Statenleden Lies van Aelst, Frank Johan Hoogendam en Jerry Snellink staan hoog op de lijst. Daarnaast is er ruimte voor nieuw talent.

Bart Vermeulen is sinds 2003 Statenlid voor de SP in Zuid-Holland. In 2007 was hij ook lijsttrekker. De SP haalde dat jaar 8 van de 55 zetels.

Vermeulen: 'Ook de komende jaren wil ik me graag inzetten voor een beter Zuid-Holland. Meer schone energie zoals aardwarmte, een sterkere economie, meer groen en beter openbaar vervoer zijn belangrijke punten in ons programma'.

Naast voorzitter van de SP-Statenfractie is Bart Vermeulen momenteel woordvoerder erfgoed, economie en energie. In het dagelijks leven is de Leidenaar leraar Aardrijkskunde op een middelbare school.

Leden
De Zuid-Hollandse leden van de SP nemen tijdens de regioconferentie op 1 november een definitief besluit over de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma.

 

U bent hier