h

's-Gravendeel houdt toch busverbinding op zondagavond

8 december 2015

's-Gravendeel houdt toch busverbinding op zondagavond

Foto: SP

Naar aanleiding van vragen van SP-fractievoorzitter Lies van Aelst past Connexxion de nieuwe dienstregeling voor de Hoeksche Waard aan. In de dienstregeling van de nieuwe vervoerder in de Hoeksche Waard was per abuis vermeld dat bus 166 per 13 december op zondagavond niet meer tussen ’s-Gravendeel en Dordrecht rijdt.

In de dienstregeling stond dat bus 166 op zondagavond een lusroute zou rijden. De busverbinding 's-Gravendeel-Dordrecht zou hierdoor op dit tijdstip verdwijnen. SP-fractievoorzitter Lies van Aelst kaartte de kwestie aan bij het College van Gedeputeerde Staten.

Het provinciebestuur nam vervolgens contact op met het vervoersbedrijf. Het schrappen van de verbinding uit de dienstregeling bleek een foutje te zijn. Het provinciebestuur en Connexxion hebben toegezegd de omissie te zullen herstellen.

 

U bent hier