h

Zorgen over wegvallen bus 166 op zondagavond

7 december 2015

Zorgen over wegvallen bus 166 op zondagavond

Foto: SP

SP-fractievoorzitter Lies van Aelst is niet blij dat in de nieuwe dienstregeling van Connexxion voor de Hoeksche Waard het dorp 's-Gravendeel op zondagavond onbereikbaar wordt. Het vervoerbedrijf is van plan om bus 166 op zondagavond een lusroute te laten rijden. Dit betekent dat de busverbinding tussen Dordrecht en ’s-Gravendeel op dit tijdstip verdwijnt. 

Per 13 december neemt Connexxion het openbaar vervoer in de Hoeksche Waard over van Arriva. Volgens de nieuwe dienstregeling rijdt bus 166 op zondagavond niet meer naar Dordrecht. 

Van Aelst: ‘Dit betekent dat er voor mensen die zijn aangewezen op de bus op zondagavond geen verbinding is tussen 's-Gravendeel en Dordrecht. Dat is niet de bedoeling. Ik heb het provinciebestuur daarom gevraagd om met Connexxion een oplossing te zoeken’.

 

U bent hier