h

Samen voor een groene Duivenvoordecorridor

16 september 2016

Samen voor een groene Duivenvoordecorridor

Foto: MBZH

De SP-fracties van de gemeente Voorschoten en de provincie Zuid-Holland brachten op woensdag 16 september een gezamenlijk werkbezoek aan de Duivenvoordecorridor bij Leidschendam-Voorburg en Voorschoten. Beide SP-fracties blijven zich inzetten om het gebied zo groen mogelijk te houden.

Fractievoorzitter Lies van Aelst en woordvoerder Frank-Johan Hoogendam waren namens de Zuidhollandse SP in Voorschoten. Lokaal fractievoorzitter Erik Maassen liet hen de stand van zaken zien.

'De SP is op zoek naar slimme oplossingen om de Duivenvoordecorridor zo groen mogelijk te houden', aldus Maassen. 'Dat betekent wel dat er wel geld beschikbaar moet komen. De SP-fracties in Zuid-Holland en Voorschoten proberen daar samen een oplossing voor te vinden.'

U bent hier