h

Meldlijn hoge energierekening

3 januari 2023

Meldlijn hoge energierekening

De energierekening moet omlaag

De drie grootste energiebedrijven Essent, Eneco en Vattenfall maken bijna 1 miljard euro nettowinst per jaar. In plaats van onze energierekening daarvan te verlagen, verhogen zij de prijzen om nog grotere winsten te maken. Het is absurd dat het kabinet Rutte/Kaag miljarden euro’s van ons belastinggeld aan commerciële energiebedrijven geeft om een ‘prijsplafond’ in te voeren. Energie hoort een basisvoorziening te zijn zonder dat hier winst op wordt gemaakt.

Daarom zeggen wij: Verlaag de prijzen en nationaliseer onze energie!

Bel de Meldlijn hoge energierekening!

Vrijwel iedereen heeft de afgelopen maanden een fors hogere energierekening gekregen. Wij willen graag weten hoeveel meer dat voor jou was en of het ‘prijsplafond’ jou voldoende helpt. Of zit je nog steeds in de kou of met een hoge rekening? Laat het ons weten!

Bel maandag t/m vrijdag tussen 19.00 en 20.00 uur gratis naar de SP Meldlijn Hoge energierekening op 0800 022 5005. Wij horen heel graag uw ervaringen zodat we dat in Den Haag kunnen gebruiken. Dat kan overigens ook door het formulier in te vullen via deze link.

Reactie toevoegen

U bent hier