h

Weer op pad!

13 maart 2023

Weer op pad!

Voor de zoveelste zaterdag op rij ging een flinke ploeg SP'ers de straat op om te laten zien en horen waarom de SP toch echt de beste partij is om op te stemmen bij de Statenverkiezingen komende woensdag. Op 11 maart waren Rotterdam en Den Haag het reisdoel. 

Op het beursplein in Rotterdam hielden we de 'Pop-up Pompenburg Vastgoedbeurs', tegen de ongebreidelde sloopwoede in Rotterdam, onder andere van de Pompenburgflat.

Emin Basoglu in actie

Daarna was het door naar Den Haag, afgelopen zaterdag het decor voor diverse demonstraties, waaronder die van Extinction Rebellion.

Bij monde van lijsttrekker Lies van Aelst sprak de SP haar steun uit voor de demonstranten. Al dertig jaar zet de SP zich in voor het aanpakken van de uitstoot van grote bedrijven zoals Chemours en het beschermen van de natuur. Daarom is het goed dat XR aandacht vraagt en krijgt voor deze problemen. In het filmpje hieronder licht Lies het toe.

Al met al was het weer een mooie dag. Nu op naar de verkiezingen op 15 maart!

Reactie toevoegen

U bent hier