h

Benjamin Broersma benoemd als fractievertegenwoordiger SP

11 mei 2023

Benjamin Broersma benoemd als fractievertegenwoordiger SP

In de Statenvergadering van 10 mei is Benjamin Broersma, nummer 4 op de lijst bij de verkiezingen, benoemd als fractievertegenwoordiger voor de SP. De fractie is blij met zijn benoeming. Dat betekent extra handjes voor ons vele politieke werk binnen en buiten Provinciale Staten.

Een fractievertegenwoordiger mag zo’n beetje alles doen wat een Statenlid doet, behalve deelnemen aan de Statenvergaderingen en stemmen. Benjamin zal voor de SP deelnemen aan de commissievergaderingen, die dienen ter voorbereiding van de Statenvergadering, maar bijvoorbeeld ook werkbezoeken afleggen en informatiebijeenkomsten bijwonen.

We heten Benjamin van harte welkom bij de club!

                   De benoeming van de fractievertegenwoordigers

Reactie toevoegen

U bent hier