h

Het Grote Zorgalarm

7 november 2023

Het Grote Zorgalarm

De partijen van Omtzigt (NSC) en Timmermans (PvdA/GroenLinks) spreken zich niet duidelijk uit tegen bezuinigingen op de zorg. Daarom slaan we nu alarm en roepen we ze op om duidelijkheid te geven: Sluit bezuinigingen op de zorg uit!<--break->

Waarom horen we andere politici deze campagne zo weinig over de zorg terwijl mensen de zorg het belangrijkste thema vinden? Omdat de plannen om te bezuinigen op onze zorg klaarliggen! Maar de meeste partijen willen het daar natuurlijk liever niet over hebben voor de verkiezingen van 22 november.

We moeten juist in onze zorg investeren. In meer waardering, zeggenschap en collega’s. Dat kan als we zorgen dat geld voor zorg weer naar zorg gaat. En dus niet naar onnodige bureaucratie, winstuitkeringen en marktwerking.

Steun daarom het Zorgalarm van de SP.

Reactie toevoegen

U bent hier